Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning heeft nog altijd veel voordelen ten opzichte van een bestaande woning. En omdat nieuwbouwprojecten steeds kleinschaliger zullen worden en de oriëntatie klantgerichter zijn er voor de huidige en toekomstige woningzoeker alleen maar voordelen.

Lees meer

Utiliteitsbouw

Of het nu gaat om een groot logistiek complex, een kantoorgebouw of kleinschalig winkelpand: BR Bouw realiseert uw nieuwbouw of verbouwproject van A tot Z. Dankzij onze jarenlange bouwkundige ervaring en actuele kennis van innovatieve oplossingen, kunnen wij aan uw meest specifieke wensen te voldoen. Meijer onderscheidt zich in haar werkwijze door heldere communicatie en een fullservice benadering. De BR Bouw aanpak garandeert een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer

Verbouw

U gaat bouwen of verbouwen, geen alledaags werk voor u. Uit publicaties van dagbladen en tijdschriften herinnert u zich horrorverhalen over zaken die bij uw voorgangers allemaal zijn misgelopen. Afspraken die niet werden nagekomen, beloofde kwaliteit die niet werd geleverd, torenhoge meerwerk rekeningen die hen tot vertwijfeling brachten. Één ding neemt u zich voor, dit mag u niet overkomen. U wilt een aannemer waar u op kunt rekenen, die u kunt vertrouwen, die zijn afspraken na komt. Een aannemer die daarnaast solide en flexibel is. Kortom u wilt zekerheid.

Lees meer

Onderhoud

U kunt bij BR Bouw ook terecht voor al het onderhoud aan bijvoorbeeld woningen, panden of bijvoorbeeld scholen etc. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor groot of klein onderhoud. Onze vakmensen zijn er in gespecialiseerd om uw nieuwe bedrijfsgebouw of woning jaren lang in de optimale conditie te houden. Heeft u bestaand bedrijfspand dat ook regelmatig onderhoud nodig heeft? Ook voor bestaande gebouwen staat ons vakteam klaar om het onderhoud voor u uit te voeren.

Lees meer

Renovatie

In de huidige woningmarkt blijven huiseigenaren steeds langer in hetzelfde huis wonen. Om uw woning te laten voldoen aan de eisen van deze tijd en aan uw wensen, is het mogelijk de woning te laten renoveren. Wij kunnen u hierbij helpen en bieden vrijblijvend advies van onze architecten en/of bouwkundig adviseurs op locatie aan. Vervolgens kunnen we u begeleiden bij het realiseren van de complete renovatie.

Lees meer

Restauratie

We zetten onze mensen in bij die werken waar hun hart ligt. Zo heeft BR Bouw voor restauratieprojecten speciaal voor deze discipline opgeleide mensen in dienst. Zij zijn creatief, oplossingsgericht en hebben affiniteit met het bewaren en beschermen van oude elementen.

Bij restauratieprojecten wordt een monumentaal pand hersteld met respect voor de oorspronkelijke details. We maken in overleg met de opdrachtgever de gebouwen functioneel met behoud van de oude elementen.

Lees meer